skip to main content
KOR Water Nordic Till webbutiken

Din Logo på KOR Water vattenbehållare

Din Logo på en KOR Water vattenbehållare

Ge dina anställda eller kunder gåva från KOR - den gåva som visar att du verkligen bryr dig om dem och planeten. Vi tillhandahåller de coolaste anpassningsalternativ du någonsin sett.

Co-branding är ett marknadsföringsprogram som ger företag och organisationer en ypperlig möjlighet att marknadsföra sig och samtidigt uppmuntrar till en ekologisk och hälsosam livsstil. Oavsett om du ger bort dina logotypade vattenbehållare till kunder eller anställda, eller säljer dem tillsammans med andra märkesvaror, garanterar vi hållbarheten hos våra KOR Water vattenbehållare vilket leder till en effektiv marknadsföring på lång sikt.

När du sätter din logotyp på en KOR Water vattenbehållare, så visar du ditt engagemang för de idéer och värderingar som Kor Water och våra kunder värdesätter. Du visar dina kunder och omgivningen att du delar samma engagemang för vatten och att öka medvetenheten om vattenfrämjande åtgärder.

Vad är så speciellt?

Alternativ, Alternativ Alternativ!

Du kan anpassa alla fyra KOR Vattenbehållare: ONE , Delta , Vida och Aura . De senare tre finns i två storlekar, för totalt 31 olika att välja mellan.

KOR Stones ™: Gå bortom logotypen

KOR stones ™ är en unik och subtilt sätt att få någon budskap. Visa din organisations fras, verksamhetsidé, mål, eller vad slår din fantasi. Både KOR ONE och KOR Delta rymmer upp till fyra dubbelsidiga Stones ™, så att du kan ha upp till åtta meddelanden totalt.

Rabatter

Företräder du en skola eller ideell organisation? Fråga om vårt rabattprogram så.

Eller, om du är ute efter den rena, avskalade elegansen av våra KOR vattenbehållare erbjuder vi stora rabatter på varumärkesfria produkter.

Slå på stort

Vi skriver ut design så stor som 5 x 15 cm i upp till fyra levande dekorfärger. Högupplösta bilder, helst i png eller tiff.

Produktionsdetaljer

Levereras från lagret i Eskilstuna, Sverige, beroende på produkt, antal enheter och kundernas preferenser

Minsta antal enheter: 48 för co-branded utskrift av KOR Stones ™ och tryck på behållarna.

Låt oss göra det!

Oavsett om du är redo att producera din design eller helt enkelt behöver en offert, vänligen kontakta oss omgående.